Този месец филмовият канал TV1000 събира на едно място най-страховитите, могъщи и

...
Този месец филмовият канал TV1000 събира на едно място най-страховитите, могъщи и
Коментари Харесай

Чудовищен месец по TV1000

Този месец филмовият канал TV1000 събира на едно място най-страховитите, могъщи и смъртоносни създания в кино вселената. Настанете се комфортно и се пригответе за " Челюсти ", " Челюсти 2 ", " Изпозагубеният свят ", " Мумията ", " Дракула ", " Човекът-вълк " и доста други.

" Чудовищният месец " можете да гледате всяка нощ през май от сряда, 1 май, в 22:00.


Класиката " Дракула " по Брам Стокър на режисьора Франсис Форд Копола може да си припомните на 6 май, понеделник. Неустоимо привлекателен принц на Трансилвания пътува от Източна Европа към Лондон през 19-ти век в търсене на човешка обич. След като е прекарал епохи самичък в западащия си палат, апетитът на Дракула към хората се укрепва от полово предпочитание и го измъква от уединението му. Когато очарователният Дракула среща Мина - млада жена, която наподобява като преобразяване на изгубената му обич, двамата се впускат в премеждие, белязано от сантиментална пристрастеност и смут. В функциите са  Гари Олдман, Уинона Райдър, Антъни Хопкинс, Киану Рийвс, Ричард Е. Грант.



" Мумията " Снимка: TV1000

Понеделник, 13 май, е за " Мумията " на Стивън Сомърс. Група хора, които търсят от дълго време изгубено богатство надълбоко в египетската пустиня, попадат на смут, който дреме там от 3000 години. Комбинирайки вълненията на невероятното премеждие с напрежението на именития филм на ужасите на " Юнивърсъл Студиос " от 1932 година, " Мумията " е същинска епична пиеса, изпълнена с ослепителни образни резултати, първокласни гении и паметен сюжет.



На 20 май е ред на " Мумията се завръща " . Древно ужасяващо завещание се отприщва, когато прокълнатата мумия Инхотеп възкръсва, дружно с още по-могъща мощ - Кралят на скорпионите. Докато ориста на цялото човечество виси на косъм, Рик О`Конъл и брачната половинка му Иви подхващат смели и обезверени дейности, с цел да спасят сина си - и целия свят, от нечувано зло.

" Човекът-вълк " можете да видите на 27 май. Лари Талбът е подведен назад в фамилното си имение, с цел да проверява свирепото ликвидиране на брат си от свиреп звяр. След като се връща, Талбът би трябвало да се изправи против демоните от детството си, отчуждения си татко, скърбящата избраница на брат си и недоверчив контрольор от Скотланд Ярд. Когато Талбът бива ухапан от чудовището, той е анатемосан вечно и среща орис, по-лоша от гибелта.



" Човекът вълк " Снимка: TV1000

Луди сте по филмите? От екшън комедии до скандинавски трилъри, от английски драми до хорър класики и несъмнено, evergreen шлагерите на Холивуд от всички жанрове! TV1000 споделя истории, които дефинират нашия свят и образуват живота ни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР